Maradona nakon što je zaprosio djevojku zaplakao

Piše: Redakcija

Slavna nogometna ikona Maradona uskoro će stati pred matičara. Nakon što je zaprosio svoju 19 godina mlađu djevojku Rociju Olivu, zaplakao je. Bivša nogometna legenda je djevojku zaprosio na njenoj rođendanskoj zabavi pred 45 zvanica, među mojima su bili i njegova 22-godišnja kćerka Jana i Rocijina majka Monica.

 Španjolski mediji prosidbu su opisali romantičnom, iako je Maradona morao čak dva puta zaprositi Rociju. Nakon što je prvi put izvadio dijamantni prsten i zamolio za njenu ruku, na bini je istog trenutka počeo pjevati španjolski pjevač El Polaco pa Argentinac nije čuo šta mu je djevojka rekla. Pjevač je završio s pjesmom, a Maradona je sa smiješkom ponovno Rociju pitao isto pitanje na koje je ona dala potvrdan odgovor. Uslijedio je veliki aplauz prisutnih. Par se planira vjenčati u Argentini, a potom preseliti u Bjelorusiju gdje će živjeti u vili vrijednoj 20 milion dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti