Supruga Fikreta Hodžića: Danas je 13 godina kako sam pobijedila moždani udar

Piše: Redakcija

Ševala Hodžić, supruga poznatog televizijskog voditelja Fikreta u šesnaestoj godini je doživjela moždani udar. Bio je to težak period za Ševalu, ali i njenu porodicu. Iako suočena s teškim zdravstvenim stanjem, nikada nije dopustila da ono određuje ostatak njenog života. Danas je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, a opis koji je stavila dirnuo je mnoge.

– Danas je 13 godina kako sam pobijedila moždani udar. Hvala ti živote što si mi dao drugu šansu – napisala je Ševala.

Nakon problema sa zdravstvenim stanjem, još kao tinejdžerka se počela intenzivno baviti sportom, promijenila je način ishrane, a sada je i nutricionistkinja. Prije nekoliko sedmica, Ševala je za “Azru” govorila o svom putu ka ozdravljenju, te otkrila savjete za sve one koji se žele kvalitetno hraniti, te time sačuvati svoje zdravlje.

– U šesnaestoj godini doživjela sam moždani udar. Tada sam morala da donesem jednu jako važnu odluku u svom životu, da li da dopustim da bolest kontrolira ostatak mog života ili da ja preuzmem kontrolu nad svojim životom i svojim stanjem. Tada još nisam ni slutila da će zdrava ishrana biti ta koja će da promijeni cijeli moj život. Uz Božiju pomoć, pomoć roditelja, te uz mnogo strpljenja, danas se osjećam bolje nego ikada i imam kontrolu nad svojim zdravljem, koliko je to u mojim rukama – kazala je Ševala za naš magazin.

Kompletan intervju koji je Ševala dala za naš magazin čitajte na:

https://www.azra.ba/intervju/77297/sevala-hodzic-nakon-mozdanog-udara-zdrava-ishrana-mi-je-promijenila-zivot/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti