Demi Lovato se oporavlja: Posjetio je bivši dečko

Piše: Redakcija

Nakon što je pronađena predozirana, Demi Lovato je smještena u bolnicu gdje su doktori pokušali uraditi sve što je u njihovoj moći. Demi je u svjesnom stanju i oporavlja se. TMZ je prvi objavio da je pop zvijezda prevežena u bolnicu u nesvjesnom stanju, nakon što su njeni prijatelji pozvali Hitnu pomoć. Kako se dalje navodi iz izvora u policji, prije dolaska Hitne dat joj je Narkan, lijek koji poništava dejstvo droge uzete u prekomjernoj količini. Dok se spekulisalo da se Demi predozirala heroinom, TMZ je objavio da je Lovato odbila da kaže bolničarima šta je uzela, a nikakva droga nije pronađena u njenom stanu. Izvor kaže da Demi nije uzela heroin, ali da ne može da otkrije više detalja o slučaju.

Wilmer Valderrama i Demi Lovato

Prema navodima koje donosi UsWeekly, Narkan je u rukama imao jedan od njenih prijatelja jer je pretpostavljao da do ovako nečega može da dođe.

– Njen prijatelj je osjećao da će se nešto ovako desiti, jer je ponovo pretjerivala u korištenju opijata. Bili su budni cijele noći, jer je bio party kod Demi u domu – rekao je izvor za UsWeekly i dodao:

– Na sreću Narkan je pomogao i ona će se oporaviti. Iz policije su za TMZ rekli da neće biti istrage, jer ne mogu da odrede pod utjecajem koje droge se Lovato nalazila – kaže izvor.

Demina majka Diana De La Garza je sve vrijeme pored kćerke. Demina tetka je objavila na društvenim mrežama da je Demi budna i komunikativna, zamolivši sve fanove da se mole za njen oporavak. Ipak, taj post je ubrzo obrisala.

Demi se početkom mjeseca vidjela sa svojim trenerom za trezvenost, optužujući ga da ju je izdao. Neki od prijatelja tvrde da nisu vidjeli ništa čudno u njenom ponašanju, već da im je izgledala “sjajno” kada su je posjetili prije nekoliko sedmica u njenom domu. Lovato je uvijek bila izuzetno otvorena u priči o svojoj borbi sa alkoholom i drogama, a ranije ove godine objavila je i singl pod naziom “Sober” (Trijezna) kroz koji je opisala svoju borbu i put ka oporavku. Osim porodice, prvi u posjetu je stigao njen bivši dečko Wilmer Valderrama.

– Ostao je kod Demi više od dva sata i na izlasku je izgledao veoma snuždeno. Bio je izuzetno šutljiv i zatvoren, u veoma ozbiljnom raspoloženju. Došao je sam i uz pomoć obezbjeđenja ušao je na sporedni ulaz – rekao je izvor za E!News.

Pročitajte još