Messijeva supruga zasjenila sve: Antonella oduševila odjevnom kombinacijom

Piše: Redakcija

Nakon Svjetskog prvenstva, jedan od najboljih fudbalera na svijetu, Lionel Messi, vrijeme provodi s porodicom i prijateljima na Ibizi. Nakon što je prvobitno uživao na luksuznoj jahti, Messi se sa suprugom Antonellom Roccuzzo pojavio na vjenčanju fudbalera Cesca Febregasa i njegove partnerice Danielle Semaan koje je tamo održano. I dok se Lionel pojavio u elegantnom, plavom odijelu, Antonella se odlučila za zeleno-crnu, dugu haljinu s velikim dekolteom. 

View this post on Instagram

❤️❤️ Cesc & Daniella ❤️❤️

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo) on

S obzirom na kroj haljine, ali i to kako joj pristaje nije ni čudo da je Antonella bila apsolutna zvijezda večeri, a par nije krio koliko su zaljubljeni. 

Podsjetimo, Antonella i Lionel vjenčali su se 2017. godine, a poznaju se od njene pete godine. Odrasli su  u Rosariju,  a njihova je veza postala javna 2008. godine, iako se šuška kako su se počeli viđati godinu dana prije. Imaju troje djece. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti