Jutro nakon “lude” rođendanske žurke Jennifer Lopez iznenadila porukom

Piše: Redakcija

-Upravo sam se probudila nakon rođendanskog slavlja. Bilo je to malo okupljanje s djecom, članovima familije i nekoliko bliskih prijatelja…Dan i noć su bili ispunjeni s toliko smijeha, ali i suza i naravno plesa. Svima sam željela napisati poruku zahvale, preplavile su me emocijama sve vaše poruke i rođendanske želje koje ste mi slali. Toliko sam bila dirnuta i toliko sam blagoslovljena što ste dio moga života. Hvala vam za prekrasne rođendanske kolaže, videe, i rođendanske poruke. Koja sretnica sam da imam tako lojalne fanove i pratitelje. Želim vam reći da vas nikada nisam uzimala zdravo za gotovo, i neizmjerno sam vam zahvalna. Nadam se da ću vas i dalje zabavljati, inspirirati i dijeliti s vama sve što naučim na svom životnom putu. Iskreno, to je najveći rođendanski poklon koji mi je Bog poslao. Volim vas zauvijek –napisala je Jennifer Lopez jutro nakon rođendanske zabave koja je upriličena povodom njenog 49.rođendana. Mnogi fanovi su bili iznenađeni, ali i dirnuti iskrenošću svoje omiljene pjevačice. 

Lopez s Alexovom starijom kćerkom

Naša slavljenica-napisao je Alex uz fotografiju rasplesane Jennifer

Alex s mlađom kćerkom

Jenniferin partner  Alex Rodriguez se potrudio svojoj dragoj ovaj dan učiniti nezaboravnim. Snimio je nekoliko „ludih“  fotografija koje je potom objavio na svom Instagramu uz dirljivu poruku:

-Ti koja sebe cijelu daješ 365 dana u godini našoj djeci, našim familijama, svijetu, zaslužuješ da ti ovaj dan pružimo svu ljubav koju ti zaslužuješ. Volim te mnogo Macha 13″ – napisao je uz fotografije bivši bejzbol igrač.

Pročitajte još