Cesc Fabregas i supruga po drugi put organizirali vlastito vjenčanje

Piše: Redakcija

Fudbaler Chelseaja Cesc Fabregas u maju se vjenčao Daniellom Semaan, a sretni par organizovao je novo slavlje na Ibizi u utorak.

Najviše pažnje privukla je Fabregasova 12 godina starija supruga, 43-godišnja Daniella u bijeloj čipkanoj haljini ukrašenoj sjajnim dodacima.

 

I 31-godišnji fudbaler stajling je prilagodio svojoj izabranici obukavši bijelo odijelo, dok su i njihova djeca Leonardo, Lia, Capri i Joseph bili u sličnim tonovima.

Među zvanicama našle su se brojne zvijezde svjetskog fudbala, bivši kapiten Chelseaja John Terry sa suprugom, legenda Arsenala i Cescov dugogodišnji saigrač Thierry Henry sa suprugom Andreom, te Luis Suarez, Ngolo Kante, i bivši saigrači iz Barce Busquets i Puyol.

Ipak, jedan od najzapaženijih na crvenom tepihu bio je Lionel Messi sa suprugom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti