Nataša Bekvalac dovela kćerku u Centar za socijalni rad: Sud odlučio kako će roditelji viđati dijete

Piše: Redakcija

Pjevačica Nataša Bekvalac dovela je kćerku Katju u Centar za socijalni rad kako bi je Luka Lazukić vidio. Luka je stigao deset minuta prije Nataše kako bi ih sačekao. IT stručnjak ima pravo da kćerku viđa svake srijede na pola sata. Nataša sa kćerkom i dadiljom je došla do centra, gdje ih je Luka Lazukić čekao. Nataša je nakon nekoliko trenutaka izašla sama, a Katja i dadilja su ostale u Centru. Nataša je otišla do automobila, gdje je sačekala pola sata, koliko je sud odredio da otac može biti sa djetetom.

– Sud je odlučio da Luka viđa dijete jednom sedmično na pola sata. To nije konačna privremena mjera, ona je sklona promjenama, nakon što se ponovo uspostavi odnos između djeteta i oca. Ovakva mjera je donijeta u skladu sa zakonom, imajući u vidu da je u toku krivični postupak i uzrast maloljetnog djeteta. I viđanje je trenutno u Centru za socijalni rad – kazala je Lukina advokatica za Kurir.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti