Brad Pitt i Leonardo DiCaprio: Počelo snimanje novog filma

Piše: Redakcija

Za svoj film “Once Upon a Time in Hollywood”, dvostruki oskarovac Quentin Tarantino angažovao je holivudske zvijezde Brada Pitta i Leonarda DiCaprija.  

DiCaprio će, kako je saopšteno, glumiti Ricka Daltona, bivšu zvijezdu TV serija, a Pitt njegovog dugogodišnjeg kaskaderkog dvojnika Cliffa Botha. Na oduševljenje svih fanova počelo je snimanje. Glumački par je na Hollywood Boulevardu snimao scene u automobilu, a na setu s njima je bio i Tarantino. DiCaprio glumi bivšu filmsku zvijezdu specijaliziranu za westerne, a Pitt njegovog kaskadera. Radnja je smještena u kasne 60-te prošlog stoljeća, što je vidljivo i po njihovim outfitima, vrijeme u kojem obojica muku muče s preživljavanjem u Hoolywoodu.

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio

Brad Pitt i Leonardo DiCaprio

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino

Brad Pitt

Leonardo DiCaprio i Quentin Tarantino

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti