Emina Jahović ima novi hit s mladom zvijezdom Turske

Piše: Redakcija

Popularna pjevačica Emina Jahović snimila je duet s najvećom mladom zvijezdom u Turskoj, Edisom, koji je za ovu pjesmu napisao tekst, dok je muziku radio Darko Dimitrov, s kojim je Emina sarađivala na albumu “Dalje”. Spot za pjesmu pod imenom “Güzelliğine” sniman je čak 48 sati, gotovo bez pauze, a radio ga je Nihat Odabaşı, slavni turski fotograf, s kojim je Emina već radila na vizuelnom identitetu promocije svog parfema “Closer Swan City” i kozmetičke linije “Loud”.

Posljednja tri dana ekipa koja stoji iza ove pjesme nije spavala, kako bi krajnji proizvod bio baš onakav kakvog su zamislili i da bi publici pružili samo najbolje, kao i uvijek.

– Veoma sam uzbuđena zbog nove pjesme, na njoj smo veoma vrijedno radili i jedva čekam da čujem reakcije publike – rekla je Emina pred izbacivanje novog singla, za kojeg svi koji su ga čuli tvrde da će postati pravi hit. Uostalom, uvjerite se i sami!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti