Gdje ljetuju Kate i William

Piše: Redakcija

Čak i članovi kraljevske porodice ponekad trebaju godišnji odmor. Tako su Kate Middleton i princ William, nakon nekoliko zahtjevnih mjeseci, napokon uspjeli izdvojiti vremena za sebe. Naime, par se privatnim avionom uputio na otok Mustique, smješten u Karipskom otočju. Ovo je prvi put da su otišli na zajednički godišnji odmor kao peteročlana porodica otkako su dobili sina, princa Louisa, a kako navodi Harpers Bazaar, čini se da su im se na bajkovitom putovanju pridružili i roditelji vojvotkinje od Cambridgea, ali ne i njena sestra Pippa koja očekuje svoje prvo dijete.

Mustique je privatni otok u Svetom Vincentu i Grenadinima, udaljen oko 160 kilometara zapadno od Barbadosa. Pitoreskno mjesto obiluje bijelim pješčanim plažama i kristalno bistrim, tirkiznim morem, a ono što je članovima kraljevske porodice vjerojatno najprimamljivija karakteristika je činjenica da im je privatnost za vrijeme njihovog boravka potpuno osigurana, jer je paparazzima pristup zabranjen. Lokacija je namijenjena elitnim gostima, a mjesto je prilično teško dobiti s obzirom na to da se na otoku može pronaći tek stotinjak slobodnih vila za unajmljivanje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti