Maja Volk proslavila rođendan svoje kćerke

Piše: Redakcija

Jedna od rijetkih kojoj ni u poznim godinama ne ponestaje energije i duha Maja Volk oduševila je sve svoje fanove kada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz mladih dana sa svojom kćerkom. A za sve to povod je bio rođendan njene kćerke. Kako ju je ljubav iznenadila kada joj se Maja najmanje nadala, sreću je pronašla na novoj adresi, kod svog izabranika.

No, to je nije spriječilo da se posveti svojoj kćerki, te ljeto provodi u Srbiji, u jednom mjestu na Kosmaju koji je uredila po svojoj mjeri. Ovaj put, povod za susret bio je Teodorin rođendan. 

Maja se ovim povodom prisjetila najljepših trenutaka iz djetinjstva svoje nasljednice, što je razniježilo sve njene fanove. Ponosna mama je ovim povodom napravila svojoj kćerki proslavu, a ono što se našlo na trpezi nije slavljenička torta, već ukusne energetske kuglice. Sudeći po širokim osmjesima, mama i kćerka se odlično zabavljaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti