Dwayne The Rock Johnson: Brak može da sačeka, veliki tatica nigdje ne žuri

Piše: Redakcija

 

Popularni i nevjerovatno dobro plaćeni Dwayne The Rock Johnson još uživa u statusu vječitog neženje. Kada ga pitaju kada će stati pred matičara, on poručuje da mu se jednostavno ne žuri.

Dwayne The Rock Johnson nije „single“ još od 2006. kada je upoznao lijepu pjevačicu Lauren Hashian (34), koje je rodila dvoje njegove djece, kćerkice Tianu i Jasmine. No i pored tako snažne veze krunisne sa dvoje djece, ovaj par ne planira vjenčanje.

Moje kćerke su dobro, mama Lauren također je dobro…Mala Jazzy voli svoju sestru, sve u našoj porodici ide dobro – rekao je nedavno Dwayne za hollywoodske portale kada su ga upitali za djevojku i njihovu djecu.

Zanimljivo je da Johnson svoju djevojku Lauren često naziva „suprugom“, što je otvaralo mjesta špekulacijama da će se dugogodišnji par konačno skrasiti. Ali glumac to odbija.

-Uvijek ću je nazvati „suprugom“. Zato me mnogo ljudi pita „Da li ste se vjenčali.“ Ne. Smiri malo. Veliki tatica ne žuri nigdje – kaže on.

No i pored sve, fotografije na Instagramu otkrivaju da su Dwayne, djevojčice i njegova dugogodišnja djevojka jedna mala, sretna porodica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti