Khloe Kardashian: Žestoko uvrijedila svoje fanove

Piše: Redakcija

Khloe Kardashian se izvinila svojim fanovima na društvenim mrežama nakon što je na Instagram videu rekla riječ koja je mnogima zasmetala. 

Naime, snimala je video sa sestrom Kourtney o jutarnjoj rutini vježbanja, ali su zapale u probleme s povezivanjem na mrežu što ih je vidno naljutilo. Baš zato su jedna drugoj u nekoliko navrata rekle “Jesi ti retardirana?”, na šta su fanovi burno reagirali na društvenim mrežama. 

Mnogi su pisali kako bi malo više trebala paziti na svoj rječnik, naglašavajući moguću uvredu svih onih osoba s poteškoćama.

– Da True boluje od nekakvog oblika retardacije, sigurno nebi rekla ovako nešto – napisao je jedan fan na Twitteru, misleći na njenu kćer.

 

amanda@Amandaa7922
 

I was watching your livestream on Instagram until you said the “r” word. You should pay more attention to your word choices especially since you have a huge following&don’t know who you could be offending. If True had a disability you would use a different word. @khloekardashian

Khoe je prepoznala svoju pogrešku te se javno izvinila svima onima koje je pogodila izjava.
– Zapravo mrzim tu riječ. Zašto sam uopće to rekla? Milion posto ste u pravu i inače ne volim kada ljudi koriste taj izraz. Popravit ću se. Žao mi je! Šaljem puno ljubavi danas – napisala je na Twitteru. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti