Manipulacija Meghaninog oca: Izmislio operaciju da bi izbjegao kćerkino vjenčanje

Piše: Redakcija

Iako sestra Meghan Markle već tvrdi po medijima da će upravo vojvotkinja biti “odgovorna” za smrt njihovog oca, koji je u teškom zdravstvenom stanju, i mada ne prestaju spekulacije na ovu temu, “Daily Mirror” sada piše da je cijela afera u vezi s operacijom, slikama i nedolaskom na vjenčanje, zapravo izmišljena.

Vojvotkinjin otac je posljednjih dana pred vjenčanje odlučio da zaradi na kćerki, pa je prodao paparazzima namještene fotografije. To je izazvalo nevjerovatan bijes kraljevske porodice, a istovremeno on je navodno imao zakazanu operaciju srca, pa se nije ni pojavio na vjenčanju, prenosi B92. Da li su se zaista poklopili tajminzi, ili je kćerka mogla da promijeni datum vjenčanja da bi je otac ispratio do oltara, to zvanično nije objašnjeno, ali britanski tabloid sada piše da je njegova operacija – izmišljena. “Daily Mirror” piše da je Thomas Markle izmislio operaciju srca da ne bi morao da ide na kraljevsko vjenčanje. Naime, on je želio to, ali mu je bilo previše neprijatno da se pojavi pred svjetskom javnošću poslije prodaje slika. S druge strane, on je rekao nedavno i da se s kćerkom nije čuo dva mjeseca, da je ona čak i broj promijenila, a da vjeruje da je duboko nesretna zbog života koji je sada primorana da vodi na kraljevskom dvoru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti