Ugroženo zdravlje Emine Jahović, porodica u panici

Piše: Redakcija

Zbog gubitka velikog broja kilograma, Emina Jahović je na liječenju. Unazad nekoliko mjeseci, pjevačica se bori s ovim problemom, pa je odlučila otići na ispitivanja i potražiti stručnu pomoć. Ova situacija je najviše uplašila njenu majku i brata Mirsada, koji se potrudio da Eminu pošalje u Englesku na liječenje. Boravila je u jednoj od najprestižnijih klinika u Londonu, gdje je obavila sve neophodne analize i gdje joj je tim stručnjaka postavio dijagnozu i odredio terapiju.

– Mirsad nije više mogao da gleda kako Emina gubi kilograme. Poznato je da je ona i ranije imala problema s varenjem, te da su njene oscilacije u njenoj kilaži bile evidentne, a sada su postale zabrinjavajuće. Emina je gotovo poslije svakog jela imala mučnine i nije mogla da vari unijetu hranu. Stres koji je imala oko razvoda sa Mustafom samo je pogoršao stanje i ona je izgubila skoro 10 kilograma za mjesec. Želudac je jednostavno počeo da odbija hranu i stanje je postalo alarmantno – kaže izvor za Srpski Telegraf.

View this post on Instagram

Bebek walk #istanbul #today #goodvibes

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

u posljednje vrijeme je imala i učestale nesvjestice. Pregledi u Londonu su pokazali da Emina ima poremećaj u ishrani i prepisana joj je adekvatna terapija. Stručnjaci su je upozorili da mora da jede često i pomalo i da tako navikava želudac na hranu, a većim unosom hrane i kilogrami će se povećati. Pjevačica je prihvatila savjete ljekara, ali je nastavila s jakim treninzima, što i nije preporučljivo u njenom slučaju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti