Dečko Britney Spears pokazao stare fotografije: Imao sam 130 kg i bio sam depresivan

Piše: Redakcija

Danas poznati fitness trener Sam Asghari prošao je težak put od napuštanja koledža i fudbala do trenutka kad je odlučio okrenuti novu stranicu i vratiti svoj život pod kontrolu. Nakon toga dogodio mu se posao iz snova, ali i – Britney Spears.

Nakon što je napustio koledž i fudbalski klub, potpuno je prestao vježbati. No, Sam Asghari nastavio je s istim prehrambenim navikama koje su se samo pogoršavale.

– Za doručak sam jeo čips, živio sam na fast foodu, slatkišima, nula proteina… i pio sam gazirana pića. Nutritivno, katastrofa. Stres i strah da moj život nikud ne vodi odveli su me naposljetku i u depresiju – ispričao je svoj put s dna prema vrhu Sam Asghari, danas lični trener i dečko megapopularne pjevačice, za Men’s health.

U jednom sam trenutku premašio 130 kilograma, iznimno se loše osjećao i tada sebi rekao:

– Mogu ili nastaviti s ovom agonijom, ili sebi dati priliku. Nisam više htio proživljavati tu depresiju i razočaranja, morao sa se restartati.

Tada je radio tri posla, uključujući i posao u teretani Gold. Nakon nekog vremena posvetio se isključio fitnessu i postao lični trener. Vježbao je sam minimalno dva sata dnevno i jeo proteine, povrće i složene ugljikohidrate.

Danas je druga osoba i uživa u životu, ali ne prođe gotovo niti jedan dan da svojim pratiteljima na društvenim mrežama ne udijeli pokoji savjet, lekciju iz životnog iskustva koliko je važno mijenjati navike da bi se osjećali dobro, izgledali dobro i dobro utjecali na druge.

View this post on Instagram

Summer 18 with my princess👸@britneyspears

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti