Edin Džeko: Moja porodica je sretna u Rimu, ostajemo ovdje

Piše: Redakcija

Porodica Džeko ugodno se osjeća u vječnim gradu Rimu i to je jedan od razlog zbog kojeg naš najbolji fudbaler neće u bliskoj budućnosti potpisati ugovor za neki drugi klub. Džeko je posljednjih mjeseci pregovarao s nekoliko velikih klubova, te se u jednom trenutku činilo da će Dijamant preći u veliki Chelsea, no to se nije desilo. Dovodili su ga u vezu s Milanom i kineskim klubovima koji ne žale novca kada su evropske fudbalske zvijezde u pitanju, no Džeki je sreća njegove porodice na prvom mjestu. 

– U Rimu se odlično osjećam i to je jedan od razloga zbog kojih sam i u januaru ostao u Romi. I supruga i djeca su sretni ovdje, a sezona koja je završila prije dva mjeseca bila je odlična iako ništa nismo osvojili na kraju, rekao je Džeko za Roma TV.

Edin Džeko bio je omladinac sarajevskog Željezničara. Zlatne periode svoje uspješne karijere imao je u Wolfsburgu i Manchester Citiju. Naš najuspješniji i najplaćeniji sportista oženjen je našom najuspješnijom manekenkom Amrom Silajdžić kojoj se život lijepom Romu očigledno jako sviđa. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti