Još malo i stiže prinova: Kate Hudson i dečko obavili kupovinu za curicu

Piše: Redakcija

Prvo kupovina odjeće za bebicu, zatim ručak u meksičkom restoranu Mi Chola, pa posjeta pekari po slastice i piće, a sve uz veselo čavrljanje s mještanima planinskog mjestašca Aspen – tako izgleda tipičan dan trudne glumice Kate Hudson i njenog dečka Dannyja Fujukawe u susret dolasku bebe.

Nakon što se dobro odmorila na obali grčkog otoka Mikonos, omiljenog među holivudskom elitom, 39-godišnja glumica Kate Hudson se umjesto u svoj dom u Los Angelesu, vratila u Aspen, planinski gradić u državi Colorado gdje je, na porodičnom imanju, provela velik dio djetinjstva i zove ga svojim drugim domom.

S njom je, svakako, i njen dečko Danny Fujukawa. Ondje, često je u intervjuima govorila Kate, pronalazi najljepši ovozemaljski mir, živi u suživotu s prirodom i to je mjesto, uvijek ponavlja, mjesto na kojem se najbolje osjeća. Pa zato i posljednje pripreme prije dolaska bebe obavlja upravo ondje; paparazzi su sretni par uhvatili u kupovini dječje odjeće i sitnih potrepština u buticima Bandana of Aspen i dućanu Goop koji je u vlasništvu holivudske glumice Gwyneth Paltrow.

Kate Hudson rodila se i odrasla u Los Angelesu, no živjela je i u New Yorku i Londonu.

– Kako odmiču moje tridesete, tako se sve više radujem odlasku u planine, u svoj Aspen – govori često.

I svoje sinove, šestogodišnjeg Binghama kojeg je dobila u vezi s Mattom Bellamyjem, i 14-godišnjeg Rydera iz braka s Chrisom Robinsonom, često je dovodila ovdje pa je sasvim sigurno da će uskoro ovdje boraviti i sa svojom djevojčicom koju bi trebala roditi u augustu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti