Porodična idila: Pierce Brosnan u društvu voljene supruge i sina

Piše: Redakcija

Holivudska zvijezda ovih je dana prepušten samo supruzi s kojom se i nakon 17 godina osjeća zaljubljen kao prvi dan. Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith snimljeni su tokom posjete Londonu zbog premijere njegova novog filma, a ovoga puta pridružio im se i sin Dylan

Omiljeni glumac irskih korijena trenutno je u Londonu gdje je prije nekoliko dana britanskoj publici predstavio svoj novi nastavak filma Mamma Mia u kojem igla jednu od glavnih uloga, a koji se između ostalog snimao na otoku Visu.

Nakon odrađene premijere Pierce Brosnan posvetio se najdražima s kojima je ostao još malo uživati u britanskoj metropoli. U društvu supruge Keely Shaye Smith i sina Dylana uslikan je tokom odlaska na večeru u ekskluzivni restoran.

Poput pravog gospodina, 65-godišnji glumac obukao je plavo odijelo, a očeve stope pratio je i 21-godišnji Dylan koji je također prošetao u odijelu. S druge strane Keely koja je s holivudskim veteranom u braku već dugih 17 godina, izabrala je haljinu A-kroja sa zlatnim motivima.

Poznati supružnici ponovno su pokazali da su jedan od najskladnijih parova na svjetskoj sceni, pa su se u jednom trenutku strastveno poljubili uprkos okupljenim fotoreporterima.

– Upoznali smo se kada sam bio, baš poput Philipa kojeg sam tada glumio, izgubljen. Tada sam već tri godine bio udovac i samohrani otac. Keely je stub naše porodice, stub mog života i svakog joj dana ponavljam koliko ju volim. Govorim joj koliko je lijepa i da sve ovo ne bih mogao da nema nje – kazao je jednom prilikom Brosnan, a da osim riječima to pokazuje i djelima, vidljivo je na najnovijim fotografijama slavnog para.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti