Messi uživa na Ibizi sa svoja tri sina

Piše: Redakcija

Baš kao što je na Ibizi odmarao početkom juna, prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, argentinski nogometaš sada se ponovno vratio na taj otok poznat po ludim partijima, a takmičenje mu je ostalo samo u lošem sjećanju.

Argentinski nogometaš često ljetuje na Ibizi jer tamo posjeduje luksuzni hotel, pa porodica već dobro poznaje svaki kutak španskog otoka, ali svejedno im je najdraže ljetovanje provesti na jahti pa često potegnu i do Formentere, najmanjeg otoka u Balearskom otočju.

Lionel Messi odmara u društvu svoje supruge Antonella Roccuzzo (30)i njihovo troje djece – petogodišnjeg Thiaga, dvogodišnjeg Matea i četveromjesečnog Cira. Porodici se na njihovoj luksuznoj jahti pridružilo i nekoliko bliskih prijatelja, a u odmoru će Messi uživati sve do početka augusta kada se vraća pripremama za novu sezonu. Iako je velik broj nogometaša nakon ovog Svjetskog prvenstva promijenio klub, Lionel Messi i dalje nastavlja igrati za španski klub Barcelona gdje je od samog početka svoje nogometne karijere.
 

Pročitajte još