Novosti

Đokovića oduševio njegov rođendanski poklon

Iako Novak Đoković ima impresivnu tenisku karijeru i cijeli svijet zna ko je Đole, ništa manje poznat nije ni njegov brat Đorđe, koji se također bavi tenisom.

23-godišnjak je proslavio svoj rođendan uz djevojku Tijanu Ralić koja mu je pripremila veliko iznenađenje povodom njegovog velikog dana. Sudeći po njegovoj reakciji i osmjehu na licu, poklon mu se itekako svidio. Đorđe je ušao u sobu koja je bila ukrašena laticama ruža i balonima, a uz večeru i jacuzzi opustili su se baš poput velikih hedonista.

Ništa manje romantik nije ni mladi Đoković koji je svojoj Tijani za prošlu godišnjicu veze poslao veliki buket ruža s brojem ‘dva’ u sredini. Lijepa studentica međunarodnih odnosa ovaj znak pažnje odmah je objavila na društvenim mrežama kako bi se pohvalila svojim obožavateljima. Par je u vezi tri godine, a upoznao se preko zajedničkih prijatelja. Da ljubav neprestano cvjeta govore nam fotografije i izjave para koji nerijetko govore kako su oni tu ‘uvijek i zauvijek’ jedno za drugo. Prvi put su zajedno viđeni na teniskom meču Đokovićevog brata Novaka koji je igrao u Parizu. 

σ'αγαπώ 🍀

A post shared by Tијана Ралић (@tijanaaar) on