Zašto su Beckhamovi izabrali Crnu Goru za porodično ljetovanje?

Piše: Redakcija

Da se Crna Gora definitivno otvara za elitni turizam najbolji je dokaz dolazak Beckamovih na Sveti Stefan gdje uživaju u prirodnim ljepotama ove zemlje.

 
Prirodno, slavni par je zahtijevao potpunu privatnost i mir, a gotovo niko nije uspio da ih uslika i sve što se može vidjeti su fotografije koje su sami kačili na mreže.

– Nakon mnogobrojnih poznatih javnih ličnosti koje su proteklih godina i decenija boravile u Budvi, ovu prestižnu turističku destinaciju ovih dana su izabrali i David i Viktorija Beckham, koji sa porodicom odmaraju na Svetom Stefanu – potvrdila je za “92putovanja“ PR Turističke organizacije Budva, Tijana Kotarac.

Kako tvrde dobro upućeni izvori, David sa djecom krstari svakodnevno dok se Viktorija odmara na plaži i u spa-centru. Takođe se navodi i da su odsjeli u „Vili 112“ u kojoj su svojevremeno boravili i princ Charles, glumica Sophia Loren, Novak Đoković sa porodicom, i drugi. Noćenje u ovakvom apartmanu košta 7.000 eura, a na usluzi im je i restoran čiji je vlasnik Robert de Niro.

– Jedinstveni grad – hotel, mjesto gdje su se prije četiri godine vjenčali Novak i Jelena Đoković, najpoznatijem britanskom paru garantuje diskreciju, mir i potpuni odmor u predivnom ambijentu. Pored impozantne liste imena koja su ovdje boravila i nesumnjivog kvaliteta smještaja i usluga u objektu pod zakupom prestižnog brenda ’Aman resort’ intima je sigurno jedan od ključnih razloga koji svjetsku elitu dovode u Budvu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti