Beyonce dodatno pojačala šuškanje o navodnoj trudnoći

Piše: Redakcija

Već se neko vrijeme šuška kako Beyonce ponovno čeka prinovu, a sada su te sumnje još jače. Naime, ona i suprug Jay-Z održali su zajednički nastup u Parizu nakon velikog finala Svjetskog prvenstva, a na sebi su nosili dresove francuske reprezentacije. 

No, ono što je fanovima najviše zapelo za oko je Beyoncein navodni trbuščić koji se nazirao ispod kostima. 

Fanovi smatraju da je to razlog zašto je Beyonce nedavno nosila majicu s natpisom “Carter 4”. Već je majka troje djece – šestogodišnje kćerkice Blue Ivy i jednogodišnjih blizanaca Sira i Rumi. 

Jedan fan je na Twitteru napisao kako plače jer je Beyonce ponovno trudna, zato što to znači da sljedeći album neće izdati do 2021. i nasmijao pratitelje. 

https://twitter.com/HUNTYCHAN/status/1016208781733257217

Ako je Bey zaista trudna neće još tako dugo uspjeti skrivati trbuščić, stoga vjerujemo da ćemo ubrzo saznati šta je istina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti