Nina Badrić otvorila vrata svog stana na Hvaru: Sad je jasno zašto ga je kupila prije deset godina

Piše: Redakcija

Nina Badrić tradicionalno i ove godine ljetuje na Hvaru. Izbor ne iznenađuje budući da je pjevačica prije deset godina kupili stan u Jelsi. Stan je u potpunosti opremila po svom ukusu, u što su se mnogi uvjerili kada su vidjeli tek objavljene fotografije šarmantnog i s mnogo stila uređenog prostora.

– Taj mjesec u mome domu na otoku Hvaru u Jelsi je neprocjenjiv. Uvijek odem tamo u periodima kada više nema mnogo ljudi. Tada se isključim maksimalno i ne radim ništa. Isključivo uživam, prirodno se budim, nemam planove već živim baš kako mi se da. Tamo mjesec punim baterije za dalje, a ako mi Zagreb postane naporan, zaletim se kad god poželim, jer tamo imam dom i dolazim na svoje. Uvijek me more smiruje i lijepo je dolje u svako doba godine – kazala je Badrić u posljednjem intervjuu za “Azru”. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti