Neponovljiva Kate Moss: Modna kombinacija dana

Piše: Redakcija

Nakon kratkog odmora na grčkom otoku Mykonos, ikona stila Kate Moss vratila se u britansku prijestolnicu gdje je prisustvovala zabavi u londonskom privatnom klubu Annabel. Ova kultna 44- godišnja manekenka koja je, osim modnim angažmanima, svjetsku prepoznatljivost stekla specifičnim stilom oblačenja u boho maniri, ni ovaj put ništa nije prepustila slučaju.

Pri dolasku u londonski klub, dežurni paparazzi ulovili su Kate u zanimljivoj večernoj kombinaciji stvorenoj od presijavajuće crne haljine dužine midi i dramatičnih gležnjača od zmijske kože. Haljinu opuštena kroja, Kate je vješto naglasila korzetnim kožnim kaišom, a cjelokupno izdanje zaokružila je mnoštvom zlatnog nakita i crnom torbom bucket s detaljem resica.

Kate Moss

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti