Nakon poraza u finalu, Serena Williams poslala snažnu poruku svim mamama

Piše: Redakcija

Serena Williams nije uspjela osmi put u karijeri osvojiti Wimbledon. U finalu je poražena od Angelique Kerber (6:3, 6:3). Ipak, osvojila je srca majki širom svijeta za koje je, kako kaže, igrala.

– Stvarno sam sretna da sam došla ovako daleko. Za sve mame, igrala sam za vas danas – poručila je vrhunska teniserka.

Iako bi možda trebala biti razočarana što je izgubila, Williams je rekla kako se uopće tako ne osjeća.

 

– Toliko je toga čemu se veselim. Bukvalno sam tek počela. Veselim se nastaviti raditi ono što znam najbolje – dodala je Williams koja se sada vraća doma svojoj 10-mjesečnoj kćerkici Alexis Olympiji.

– Prioritet mi je moja beba. Samo biti uz nju, družiti se i provoditi vrijeme s njom, to mi je na prvom mjestu. Imam potrebu reći svim majkama da sam se borila da se vratim, bilo je teško i iskreno osjećam da ako ja mogu, mogu i one. Ja sam ona vrsta ljudi koja kaže: ‘Možeš biti što god poželiš ako želiš raditi’ – rekla je Williams nakon Wimbledona.

Njen govor rasplakao je Meghan Markle koja je svoju blisku prijateljicu u finalu bodrila s tribina. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti