Slavni glumac Henry Cavill pošteno se osramotio

Piše: Redakcija

U nedavnom intervjuu koji je dao za australsku verziju magazina GQ, slavni glumac Henry Cavill, koji je utjelovio Supermana u posljednjim filmovima o ovom junaku, izjavio je kako ga je pokret #MeToo uplašio.

Cavill zbog pokreta strahuje da se zabavlja s djevojkama, jer je zabrinut da će žene zamijeniti flertovanje sa silovanjem?!

– Postoji nešto divno u tome kada muškarac ganja ženu. To sve ima neki tradicionalni pristup, što je lijepo. Mislim da ženu treba zadiviti i ganjati, ali ja sam možda staromodan. Eh, to je vrlo teško ako postoje pravila. Onda muškarac misli: Ne želim ići i pričati s njom, jer će me nazvati silovateljem ili slično – izjavio je on i šokirao armiju fanova na društvenim mrežama.

Pritom je dodao kako će radije nazvati bivše djevojke koje mrzi, nego riskirati da žena protumači njegov interes kao silovanje…

Očekivano, ovakva izjava stvorila je lavinu komentara na društvenim mrežama.

– Ako ne želiš da te zovu silovateljem – nemoj silovati – poručili su mu brojni korisnici Twittera.

– Ako njegovo flertovanje može biti protumačeno kao bilo kakva forma seksualnog zlostavljanja, možda bi trebao razmisliti kako to flertuje – poručila je druga.

Sve je uzrokovalo da Cavill izda i zvanično saopćenje u kojem se izvinio zbog izjava.

– Želim se izvinuti za svu konfuziju koju sam izazvao. Nisam htio biti neosjetljiv i želim reći da ću o ženama uvijek misliti sve najbolje, bez obzira u kakvoj vezi bio s njima. Nikad mi nije namjera bila iskazati nepoštovanje. Naučio sam važnu lekciju – napisao je on.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti