Conor McGregor: Ima razlog za slavlje!

Piše: Redakcija

Conor McGregor, je irski borac u kategoriji mješovitih borilačkih vještina (Mixed Martial Arts – MMA), ali i profesionalni bokser. Trenutno je na tronu u lakoj kategoriji UFC-a, jedini je borac koji je u isto vrijeme bio na tronu u dvije različite kategorije MMA (laka i perolaka kategorija), a iza sebe ima i profesionalni bokserski meč protiv petorostrukog svjetskog šampiona Floyda Mayweathera. Jedan je od najpoznatijih i najkontroverznijih MMA i UFC boraca današnjice. Rekorder je i prema broju publike koju privlače njegovi mečevi, pri čemu su 4 od 6 najbrojnijih pay per view mečeva UFC upravo njegove borbe.

Conor zaista ima razloga za slavlje ovog vikenda, jer proslavlja 30. rođendan, te je njegova djevojka Dee Devlin otkrila je da par čeka drugo dijete, kada je Conoru čestitala 30. rođendan.

– Sretan rođendan ljubavi, hvala ti što si uvijek – ti. Obožavamo te ja, Conor mlađi i stomačić – napisala je ona i na taj način potvrdila da čeka drugu bebu.

Par već ima sina Conora mlađeg, pogledajte ga samo!

View this post on Instagram

Best daddy ❤️

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti