Danijela Dvornik sama na plaži

Piše: Redakcija

Nakon što je svaki trenutak provodila sa svojom unukom Balie, Danijela Dvornik je odlučila posvetiti se malo sebi.

Počela je vježbati i u svega nekoliko mjeseci zdrave ishrane i treninga dovela se u top formu. Izgledala je tada bolje nego ikada, a redovno je motivirala i druge svojim objavama na društvenim mrežama. Na svijet je onda došla Balie, a s njom i brojne obveze zbog kojih se opustila, ali samo privremeno. Naime, Danijela je odlučila stati tome u kraj te se vratiti zdravom načinu života.

– Treće kupanje. Manje se sunčam jer ću ionako uhvatiti boju. Zadnjih dana uglavnom spavam, skupilo se umora još od Zagreba, stresa, puta.. od Pikulete. Jutros sam se oprostila od pekare i jutarnjih peciva. Vraćam se jutarnjem treningu, zdravom doručku, balansiranoj prehrani, plivanju i poslu. Baš mi to treba jer osjećam posljedice ove duge pauze. Spremna sam psihički da vratim fizičku aktivnost – napisala je Danijela na svom Instagram profilu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti