Novosti

Ovim je potezom Meghan Markle demantirala sve napise o trudnoći

Najvjerniji pratitelji događanja u najpoznatijoj kraljevskoj porodici na svijetu, onoj britanskoj, ne prestaju nagađati kako je vojvotkinja od Sussexa, samo dva mjeseca nakon udaje za princa Harryja, trudna. Ipak, sve teorije pale su im u vodu samo jednim potezom

Vjerovatno većina novopečenih supružnika, ukoliko ih za brak nije požurila trudnoća, već se u prvim sedmicama braka susreću barem jednom s pitanjem – kada će prinova. Slično nije zaobišlo ni Meghan Markle i princa Harryja, koji su se vjenčali u maju, a ovih dana krenula su i nagađanja da vojvotkinja od Sussexa u drugom stanju.

Tokom svog službene posjete Dublinu, na primanju u Britanskoj ambasadi, Meghan Markle jednim je potezom stala na kraj svim glasinama. Naime, nakon reda govorancije, prisutnima su podijeljene čaše sa šampanjcem, a nakon što je nazdravila, Meghan je snimljena kako istu ispija.

Feeling Friday like… 🥂 (📷 Getty)

A post shared by Red Magazine (@redmagazine) on

Društvene mreže odmah su se užarile, a mnogi su odmah zaključili kako će do njene trudnoće čini se još morati malo pričekati. No, bilo je i onih koji su primjetili kako je Meghan otpila tek maleni gutljaj šampanjca, nakon čega je odložila čašu, te su po tome zaključili kako je ona ipak trudna, no ne želi to još podijeliti s javnosti.

Nije trebalo proći dugo da se u cijelu priču upletu i kladionice i postave dobre omjere kojima omogućuju svojim vjernim posjetiteljima da se klade na mjesec, ali i godinu, kada će princ Harry i Meghan Markle prvi puta postati roditelji.