Kris Jenner otkrila zbog čega je Kim poznata: Ne mogu da se protivim onome što drugi kažu

Piše: Redakcija

Sigurno je da apsolutno sve što poznata starleta Kim Kardashian uradi, obuče ili kaže u rekordnom roku postane apsolutni hit među njenim obožavateljima. No ono što je malo poznato, ili su mnogi na to zaboravili, je da je Kim postala poznata zahvaljujući video snimku koji je proglašen najgledanijim videom za odrasle na svijetu. 

Te činjenice svjesna je i Kimina majka, Kris Jenner , koja je o tome prvi put govorila tokom nedavnog gostovanja u emisiji “OBJECTified”. Naime, iako nije direktno rekla da je svjesna da je Kardashian reality tu zahvaljujući snimku njene kćerke, ona je to provukla kroz razgovor. 

View this post on Instagram

KK + FF = 🖤

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

– Ne mogu da se protivim onome što drugi kažu. Bilo mi je jako teško kada je video objavljen – rekla je ona. 

– Ono što sam naučila iz tog iskustva je činjenica da ništa nije nemoguće ako imaš porodicu uz sebe. Bila sam očajna, svakoj majci bi bilo teško – dodala je Kris. 

Kris je inače menadžerica poznate porodice. 

View this post on Instagram

👽

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti