Nakon saobraćajne nezgode: Povrijeđeni George Clooney napustio Sardiniju

Piše: Redakcija

Snimci CT-a pokazali su kako glumac George Clooney nije zadobio nikakve prelome u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila prije nekoliko dana, ali je povrijedio koljeno i kukove. Za oporavak će mu trebati oko 20 dana, a jučer je snimljen  kako s blizancima i suprugom Amala šepajući napušta Sardiniju. Poznati glumac je od vozila do privatnog aviona došao uz pomoć posade aviona, a u jednom trenutku mu je pomogla i supruga Amal koja je u rukama držala njihovu kćerku Ellu, dok je malog Alexanera nosila dadilja. 

Ozlijeđeni George Clooney s obitelji napušta Sardiniju

Podsjećamo, u nezgodi  koja se dogodila u utorak, Clooney se vozio na skuteru kad mu je put automobilom presjekao 65-godišnji Antonelli Viglino, koji je kasnije izjavio da nije vidio glumca zbog sunca. 

– Ništa nisam vidio jer me zabljesnulo sunce. Želio sam skrenuti i to se dogodilo tek što sam prešao crtu – rekao je za italijanske medije Antonelli. 

Amal i George su sa svojim jednogodišnjim blizancima trebali na Sardiniji provesti cijelo ljeto, jer George tamo snima svoju novu seriju “Kvaka 22”, ali čini se da je nezgoda promijenila planove.

Ozlijeđeni George Clooney s obitelji napušta Sardiniju

Ozlijeđeni George Clooney s obitelji napušta Sardiniju

Ozlijeđeni George Clooney s obitelji napušta Sardiniju

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti