Pamela Anderson: Dijamantni prsten ukazuje na vjeridbu

Piše: Redakcija

Francuski fudbaler Adil Rami na korak je da sa svojim timom osvoji Svjetsko prvenstvo, a ako je suditi po napisima u stranim medijima to nije jedina lijepa stvar koja se dešava u životu fudbalera. Naime, kako pišu strani mediji, Adil je zaprosio svoju djevojku, glumicu i bivšu Playboy zečicu Pamelu Anderson. 

Naime, Pamela je viđena u Rusiji kako s tribina bodri svog dečka, ali ono što je nekima promaklo je da je Pamela na ruci imala veliki dijamantni prsten. Upravo je taj prsten razlog zbog kojeg mnogi smatraju da su se vjerili. 

 

– Fanstastičan je. Volim ga naravno. Čovjek mora da bude hrabar i uživa u svemu. Mnogo mi je stalo do njega i lijepo se slažemo. Ko zna koliko će ovaj svijet još da traje s obzirom na to u kom pravcu sve ide. Trebate uživati u onome što je oko vas – rekla je Pamela nedavno u intervjuu za “The Sun”. 

Pamela i Adil već više od godine žive zajedno u Francuskoj. 

Sparkler: Pamela Anderson was spotted sporting a sparkler as she cheered on her beau Adil Rami during his match with France against Belgium during the World Cup at on Tuesday

Ring: She arrived at Russia's Saint Petersburg Stadium wearing a Cartier Panther ring

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti