Irina Shayk otkrila na šta nikada ne pristaje

Piše: Redakcija

Poznata manekenka i bivša djevojka Cristiana Ronalda, koja je trenutno u vezi s glumcem Bradleyjem Cooperom, Irina Shayk nedavno je otkrila šta misli o fotografiranju u toplesu za komercijalne potrebe. Naime, ona je u razgovoru za ES magazin  otkrila koje situacije smatra isključivim kada je u pitanju pokazivanje golog tijela.

– Živimo u 21. vijeku  i žene trebaju izraziti svoju seksualnost i ne bi se trebale stiditi svog tijela. Ja se nikada ne fotografiram u toplesu. To je jednostavno moja odluka – rekla je Irina za spomenuti portal.

View this post on Instagram

Taking my @intimissimiofficial body for a swim.. 💦

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Međutim, lijepa manekenka ipak nije u potpunosti odbacila mogućnost fotografiranja u takvom izdanju.

– Ako me netko pita da odradim posao u koji je uključena golotinja, a meni se svidi projekt, pristat ću na to. Smatram da je to umjetnost – dodala je ona. 

Irina je istakla  i to da postoje stvari na koje u poslu jednostavno nikada ne pristaje.

– Nikada ne dopuštam modnoj agenciji da mi govori: “Trebaš smršati”,  a neke od njih su mi rekle to. Čak su željeli da odrežem svoju kosu. Ali to nikada nisam učinila zato što sam uvijek znala ko sam. Smatram da su ljudi osjetili moju energiju. Možda zbog toga što sam Ruskinja – zaključila je ona. 

Podsjećamo, Irina i Bradley imaju kćerku Leu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti