Alec Baldwin: Na pragu sedme decenije izvrsno se snalazi u svom malom obdaništu

Piše: Redakcija

Kada na pragu sedme decenije odlučite da proširite porodicu, i to drastično, morate da budete u besprijekornoj fizičkoj kondiciji. Alecu Baldwinu sigurno nije lako da 24 sata dnevno trči na sve strane, za četvero male djece koja imaju ukupno osam godina, ali on očigledno uživa u ulozi kojoj se maksimalno posvetio. Holivudski glumac i njegova dvije i po decenije mlađa supruga, instruktorka joge Hilarija, imaju kćerku Carmen i sinove Rafaela i Leonarda, a u maju su dobili još jednog dječaka čije ime do sada nisu otkrili. U burnom braku sa Kim Basinger “oskarovac” je dobio kćerku Ireland, koja mu često pomaže oko mlađe djece.

No, ovog puta nije krenula sa njima u šetnju New Yorkom. Dok je Hilarija, koja se poslije porođaja brzo vraća u formu, gurala kolica sa bebom, tata Alec na ramenima je nosio dvogodišnjeg Rafaela.

– Nikad nisam bio sretniji. Obožavam svoju porodicu – rekao je Baldwin kada je nedavno dobio peto dete. Slike često govore više od riječi, a ove daju najprecizniji odgovor na pitanje ko je najbolji holivudski tata.

 

Pročitajte još