Mick Jagger navijao za Englesku, obožavatelji se na nevjerovatan način našalili s njim

Piše: Redakcija

Među hiljadama ljudi koji su na stadionu u Moskvi pratili susret Engleske i Hrvatske našao se i Mick Jagger, koji je objavio euforični video prije početka. Jagger je na glasu kao veliki patriota, veliki fan fudbala i engleske reprezentacije. 

-Hajde, Engleska, ma hajde, Engleska – derala se rock’n’roll legenda u kameru.

Nakon što susret nije završio onako kako se dugovječni roker nadao, Facebook stranicu ispunili su mu komentari fanova koji su pomalo likovali. Najviše lajkova pokupio je dovitljivi komentar jednog od njih.

-You can’t always get what you want- napisao je.

Naravno, radi se o stihu iz velikog hita njegovih Rolling Stonesa. U duhovitim komentarima, Jagger koji je tugovao zbog poraza njegove ekipe, dobio je i stihove pjesme “Satisfaction”. 

-No satisfaction for you this time- napisala je jedna obožovateljica Stonesa. 

Mediji u Britaniji u danima pred susret polufinala na Mundijalu, vrlo su arogantno pisali o reprezentaciji Hrvatske, očekujući laganu pobjedu, no ostali su razočarani. Među razočaranima je vjerovatno i veliki i simpatični Mick Jagger koji je u Rusiju doputovao u društvu djece i unučadi. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti