Ivana Lovrić: Pjevačica Colonije potpuno promijenila izgled

Piše: Redakcija

Pjevačica regionalno poznate grupe Colonia, Ivana Lovrić, najavila je za utorak premijeru novog spota za pjesmu pod nazivom “Alarmantno”. No, ono što je privuklo pažnju svih fanova je to što je atraktivna Ivana za potrebe ovog spota u potpunosti promijenila svoj izgled. Naime, ona je ofarbala kosu i napravila lokne, a fanovi nisu krili svoje douševljenje. 

Kako je Ivana najavila nova pjesma je u potpuno drugačijem stilu u odnosu na ono što smo do sada navikli kako od nje, tako i od grupe Colonia. Iako je u momentu kada je došla na poziciju pjevačice ove slavne grupe pisano o tome da je izuzetno nezahvalno zamijeniti pjevačicu kao što je Indira Levak, Ivana se odlično snašla, te uz pjevački talent pokazala i da odlično komunicira s fanovima. 

Atraktivna pjevačica grupe Colonia potpuno promijenila izgled za novi spot

Podsjećamo, osim uspjeha na sceni, Ivana je uspješna i u privatnom životu. Naime, nedavno je diplomirala elektrotehniku. 

– Čovjek sanja, ali definitivno Bog određuje. Zahvalna sam do neba mojim roditeljima koji su mi oduvijek bila velika podrška – rekla je pjevačica nakon diplomskog. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti