Liam Payne nakon raskida: Dijete treba mamu i tome nikad neću stati na put

Piše: Redakcija

Slavni britanski par Liam Payne i  Cheryl Tweedy prije nekoliko sedmica su odlučuli prekinuti svoju dvogodišnju vezu, a sada se, čini se, brinu o tome ko će voditi računa o njihovom sinu Bearu. Slavni pjevač je za magazin People otkrio da ne želi da o tome odlučuje sud, te dodao kako se nada da će njih dvoje donijeti najbolju odluku. 

– Bebe trebaju svoju majku i nikada tome ne bih mogao stati na put. Iskreno, bilo mi je mnogo lakše otići na turneju i putovati od grada do grada sa spoznajom da je Bear s majkom. Sada kada me vidi, značajno me pogleda i kao da želi reći: “Ma vidi ovog smiješnog čovjeka”. Sve on zna – rekao je pjevač. 

https://www.instagram.com/p/BWOG1qMBZaM/?taken-by=cherylofficial

Liam se, kako pišu strani mediji, prije svega nekoliko dana iselio iz njihovog pet miliona funti vrijednog doma u Londonu, a nagađa se da je glavni razlog prekida to što pjevač nikada nije bio tu. 

– Tužni smo što s vama moramo podijeliti činjenicu da smo odlučili krenuti odvojenim putevima. Bila je to teška odluka no još uvijek imamo puno ljubavi jedno za drugo. Bear je naš cijeli svijet te vas molimo da poštujete našu privatnost u ovim trenucima – napisala je Cheryl i time potvrdila da su raskinuli. 

https://www.instagram.com/p/BSEw6PMhbx6/?taken-by=cherylofficial

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti