Novosti

Poznata pjevačica Maja Šuput se ponovo zaručila

Osim o polufinalnoj utakmici hrvatskih fudbalera protiv Engleza na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, danas se u Hrvatskoj priča i o zarukama pjevačice Maje Šuput i Nenada Tatarinova, i to tačno pola godine nakon njihovih prvih zaruka

Iako je o tome javnost obavijestila tek nakon dva i po mjeseca, na današnji dan prije pola godine Maja Šuput zaručila se s Nenadom Tatarinovim na dalekim Maldivima.

Ljubavi, slikamo se… Gdje gledas????

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Bilo je to veliko iznenađenje, a pomalo i šok za njene obožavatelje, jer su Maja i Nenad tada u vezi bili tek nekoliko mjeseci. Maja Šuput otvorila srce i dušu.

– Želim da mi i dalje govoriš sto puta na dan da me voliš, jer onda i ja mogu tebi reći isto.

– Nedostaje mi ljeto… i da, rekla sam DA. Zaručeni 11. 01. 2018. Maldivi – napisala je krajem aprila Maja na Instagramu uz intimnu fotografiju s Nenadom i njegovim zaručničkim prstenom na lijevoj ruci.

Maja je konačno dočekala i ljeto u Hrvatskoj, a s dolaskom ljeta stigle su i nove zaruke. Za razliku od onih na Maldivima, pjevačica je obožavatelje o hrvatskim zarukama obavijestila po hitnom postupku.

– Danas me zaručnik ponovno zaručio – napisala je Maja uz fotografiju snimljenu na hvarskoj plaži Bonj. Iako na njoj nema Nenada, novi zaručnički prsten na Majinoj lijevoj ruci teško je ne uočiti.

Danas me zarucnik ponovno zarucio 💍❤️🤷🏼‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on