Poznata pjevačica Maja Šuput se ponovo zaručila

Piše: Redakcija

Osim o polufinalnoj utakmici hrvatskih fudbalera protiv Engleza na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, danas se u Hrvatskoj priča i o zarukama pjevačice Maje Šuput i Nenada Tatarinova, i to tačno pola godine nakon njihovih prvih zaruka

Iako je o tome javnost obavijestila tek nakon dva i po mjeseca, na današnji dan prije pola godine Maja Šuput zaručila se s Nenadom Tatarinovim na dalekim Maldivima.

View this post on Instagram

Ljubavi, slikamo se… Gdje gledas????

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Bilo je to veliko iznenađenje, a pomalo i šok za njene obožavatelje, jer su Maja i Nenad tada u vezi bili tek nekoliko mjeseci. Maja Šuput otvorila srce i dušu.

– Želim da mi i dalje govoriš sto puta na dan da me voliš, jer onda i ja mogu tebi reći isto.

– Nedostaje mi ljeto… i da, rekla sam DA. Zaručeni 11. 01. 2018. Maldivi – napisala je krajem aprila Maja na Instagramu uz intimnu fotografiju s Nenadom i njegovim zaručničkim prstenom na lijevoj ruci.

Maja je konačno dočekala i ljeto u Hrvatskoj, a s dolaskom ljeta stigle su i nove zaruke. Za razliku od onih na Maldivima, pjevačica je obožavatelje o hrvatskim zarukama obavijestila po hitnom postupku.

– Danas me zaručnik ponovno zaručio – napisala je Maja uz fotografiju snimljenu na hvarskoj plaži Bonj. Iako na njoj nema Nenada, novi zaručnički prsten na Majinoj lijevoj ruci teško je ne uočiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti