Iz Rusije s ljubavlju: Pamela Anderson navijala za Francuze i njenog partnera Adila Ramija

Piše: Redakcija

Pamela Anderson, jedna od najzanosnijih žena današnjice i velike TV zvijezda devedesetih, ludo je zaljubljena u Adila Ramija, francuskog reprezentativca i igrača Olympiquea iz Marseillea. Da je niko ne može zaustaviti kada je ljubav u pitanju, Pamela je pokazala sinoć kada se pojavila na stadionu u Sankt Petersburgu kako bi podržala ekipu njenog partnera.

Čim je sletjela na rusko tlo, Pamela Anderson je zemlji – domaćinu porukom na Instragramu zahvalila na dobrodošlici. Poruka je naravno bila na ruskom.

-Dobro veče St. Petersburg. Vrlo sam sretna jer sam ovdje kako bih pružila podršku Francuskoj tokom Svjetskog prvenstva i mojoj ljubavi koja je pomakla planine kako bih ja večeras bila ovdje. Osjećam se kao mala djevojčica. Naprijed Plavi – napisala je TV zvijezda na njenon Instagram profilu dok je vjerovatno žurila na Krestivski stadion kako bi gledala polufinale Mundijala.

Na slikama koje je objavio Daily Mail, Pamela zrači srećom i čini se da je imala nezaboravne trenutke dok se Francuska slavila protiv Belgijanaca.

Pamela i Rami, koji je od nje mlađi cijelih osamnaest godina, u vezi su nešto više od godinu, a zgodna glumica zbog ljubavi je iz njenog luksuznog doma u Kaliforniji preselila u Marseille, kod svog dragog. Zaljubljena je do ušiju, te nikada ne propušta priliku da bude na stadionu ekipe Olympiquea i aplaudira potezima njenog partnera.

-Postali smo nerazdvojni. Volimo se. Volimo mir našeg doma gdje provodimo večeri uz našeg psa. Vodimo jedan zdrav život, u miru, bez nervoze i sretni smo – rekla je Pamela Anderson u junu prošle godine u intervjuu za Paris Match.

Oni koji poznaju ovaj par, kažu da je njihova ljubav čvrsta i iskrena i da će trajati dugo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti