Nataša Pavlović: Praktična žena uživa na odmoru

Piše: Redakcija

Urednica i voditeljica emisije “Praktična žena” Nataša Pavlović otputovala je na Paros, grčko ostrvo s bogatim sadržajem za djecu, kako se njeni sinovi, osmogodišnji Oleg i jednogodišnji Jan ne bi dosađivali. U intervjuu koji je dala za naš magazin, Nataša je kazala kako je majčinstvo promijenilo.

– Ne mogu da kažem da me je mnogo promijenilo. Promijeni se to što imate nekoga koga volite bezuslovno najviše na svijetu, ali sve drugo, u suštini je isto kao i prije. Jedino što sam sada osjetljivija na djecu. Prije ih nisam toliko primjećivala, nisu me mnogo zanimala, čak su me ponekad nervirala. Kada bi djeca na plaži vrištala, ja bih otišla na drugo mjesto, dok mi sad to ni najmanje ne smeta. Tolerantnija sam prema djeci i mnogo ih više volim, razumijem ih i osjetljivija sam na njih – kaže Nataša.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti