Nepremostive razlike u domu Elle Dvornik: Možda se rastanemo

Piše: Redakcija

U domu poznate lifestyle blogerice Elle Dvornik i njenog zaručnika Charlesa večeras će biti posebno zanimljivo, a sve zbog polufinalne fudbalske utakmice između Hrvatske i Engleske. Naime, Elli se ostvarila naveća želja vezana za Svjetsko fudbalsko prvenstvo, a to je da se sretnu ove dvije reprezentacije, no, ne krije da je navijanje u suprotnim dresovima unijelo nemir u njihov dom. 

– Naravno, pobijedit ćemo i bit će mi zanimljivo u domu. Možda se rastanemo zbog nepremostivih razlika – rekla je Ella i dodala kako će utakmicu gledati u društvu prijatelja. 

Ona je otkrila i to je da je uspjeh hrvatskih fudbalera uticao i na njenu kćerku Balie Dee. 

– Bili smo vani s Balie Dee tokom jedne od utakmica Hrvatske, ali to veselje imalo je visoku cijenu jer smo u potpunosti poremetili njen ritam spavanja. Budila nas je noćima, te ćemo sada ipak gledati u kućnoj atmosferi – rekla je Ella koja je na svom Instagram profilu nedavno objavila preslatku kćerkinu fotografiju u dresu Hrvatske. 

Koja pjesma ide uz ovu fotku? Mate miso? Vuco? 🤔 Sta mislite?

Gepostet von Ella Dvornik am Dienstag, 10. Juli 2018

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti