Nova ljubav blogerice Zorane Jovanović: Za sve je “kriv” Filip Živojinović

Piše: Redakcija

Poslije više od dvije godine zabavljanja, poznata blogerica Zorana Jovanović raskinula je vezu s bh. fudbalerom Danijelom Milićevićem, piše srbijanski Kurir, a kao razlog raskida navode to što je Zorana preko Filipa Živojinovića upoznala drugog momka. Naime, navodno je riječ o sportisti koji je porijeklom iz Srbije, a koji je rođen i živi u Los Angelesu. Par se upoznao u februaru ove godine. 

https://www.instagram.com/p/BjmYf0xnNW3/?hl=en&taken-by=zorannah

– Zorannah je prije četiri mjeseca došla u Ameriku na nekoliko dana da bi odradila set fotografija za jednu kampanju, te je iskoristila priliku da se sretne s Filipom Živojinovićem i Aleksandrom Prijović, koji su tada boravili u Los Angelesu. Sasvim slučajno je tada upoznala Filipovog druga, kojeg je srela u jednom restoranu, i već se na samom početku primjećivalo da među njima postoji hemija. Poslije skoro dva mjeseca dopisivanja oni su se ponovo sreli i tada su se smuvali. Zorannah je po povratku u Srbiju shvatila da nema razloga da nastavlja svoj odnos s Danijelom, te ga je pozvala i sve mu objasnila. Rekla mu je da se zaljubila u drugog dečka i da želi da raskine s njim. Više puta je odlazila u Ameriku i provodila po nekoliko dana kod novog izabranika, čije ime dobro skriva od javnosti – rekao je sagovornik pomenutog lista. 

Naime, kako navode srbijanski mediji, veza između poznate blogerice i fudbalera već neko vrijeme nije funkcionisala kako treba, a Zorana se nije oglašavala povodom ovih napisa. 

Zorana i Danijel

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti