Nataša neće moći putovati s kćerkom dok Luka ne odobri

Piše: Redakcija

Pjevačica Nataša Bekvalac susrela se s još jednim problemom. Naime, neće moći voditi kćerke na ljetovanje, jer joj je potrebna dozvola da beba pređe granicu od još uvijek zakonitog supruga Luke Lazukića, s kojim je na sudu zbog nasilja u porodici. Iako je planirala kraljem ljeta otputovati s kćerkama na more u Grčku, to ipak neće moći uraditi. Nataša ne želi od Luke ništa tražiti niti se susresti.

– Nataša je silno željela da kćerke odvede na ljetovanje krajem augusta, jer će tada imati nekoliko slobodnih dana nakon ljetne turneje. Gledala je neke aranžmane i umalo da uplati smještaj u hotelu na jednom grčkom ostrvu, ali je onda ipak odlučila da neće od Lazukića tražiti dozvolu da bebu izvede iz zemlje. Morala bi podnijeti zahtjev u sudu koji bi otac djevojčice morao odobriti. Ona zaista ne želi da ulazi ni u kakve dodatne razgovore i pregovore s njim niti da ga sreće na sudu, osim kada to zaista mora, pa je odustala od ljetovanja. Hana je bila malo razočarana jer su već isplanirale odlazak na more, ali Nataša joj je obećala da će to nadoknaditi. Nataša zaista nije u stanju da se opet sreće s Lukom, niti da ga bilo šta moli i zahtijeva od njega– kaže izvor za Story.rs.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti