Novosti

Ornela Vištica: Poznata glumica govorila o posebnoj ljubavi

Poznata hrvatska glumica Ornela Vištica rijetko govori o privatnom životu, ali je posljednjom objavom na svom Instagram profilu napravila izuzetak. Naime, ova  28-godišnjakinja otkrila  ko je, između ostalog,  zaslužan za njen uspjeh. 

– Kad bi se sva svijetla u gimnaziji ugasila i završila nastava, u jednoj učionici jedno svijetlo je bilo dugo upaljeno. Prazne klupe i jedna mala i njena profesorica. Strpljivo je radila sa mnom i pripremala me za takmičenja.  Zajedno smo pokretale, putovale i stvarale – napisala je glumica  ispod fotografije na kojoj grli svoju omiljenu profesoricu.

Sve ovo se odnosilo na njenu profesoricu Dragicu, a Ornela je otkrila da su zajedno prolazile kako kroz one lijepe, tako i kroz one manje lijepe momente. 

– Priznajem, nije lako bilo biti tada odličan gimnazijalac.  Bilo je puno neprospavanih noći i učenja, rada i truda… Danas, rado se sjećam svih mojih nastavnika, profesora, učitelja iz osnovne, srednje, akademije, Govorničke škole… Ipak, samo je jedna moja profesorica Dragica – iskreno je dodala i oduševila svoje obožavatelje ovim dirljivim priznanjem.