Pamela Ramljak u najizazovnijem izdanju do sada: Pogledajte spot za pjesmu “Trag njenih usana”

Piše: Redakcija

Pamela Ramljak je po uzoru na trenutne svjetske trendove snimila brzu, ljetnu i modernu pjesmu. Na bajkovitim lokacijama uz more i pijesak u Tučepima i Živogošću snimljen je i video spot za pjesmu “Trag njenih usana”. Ovog su puta rediteljsku palicu u ruke uzeli supružnici Žanamari i Mario Perčić za V.R.H. Production. Atmosfera na setu je bila odlična, jer se Pamela i Žanamari znaju već odavno i već su na prvu kliknule jer, kako kaže Pamela, Žana ima oko za detalje.

– Samo snimanje je bilo odlično, zabavno i u divnoj atmosferi. Žana i Mario su veliki profesionalci. Žana ima oko za detalje i sjećam se kada sam došla u montažu da sam prvi put doživjela da mi se svaka scena sviđa, jer me je napokon snimala žena koja vidi sve kao i ja, tako da je ovo početak naše saradnje kada je riječ o videospotovima. Iako su najavljivali kišu, oba dana snimanja imali smo veliku sreću, jer nas je kiša zaobišla – kaže Pamela prilikom predstavljanja pjesme i spota.

Suprug Mladen joj od početka daje veliku podršku pa je tako bio uz nju i na snimanju spota, a iz prikrajka je svoju mamu gledao i uživao njihov dvogodišnji sin Antun.

– Snimanje spota bi zaista bilo nemoguće bez mog supruga koji je držao Antuna koji je želio biti dijelom svake scene – kaže Pamela, koja se na kraju zahvalila prijateljima iz Sensimar resorta koji su nosili više od 500 metara, 200 kilograma težak baldahin s bazena na plažu na 30 stepeni.

Tekst i muziku za pjesmu “Trag njenih usana” je pisao Ante Pecotić, a aranžman i produkciju je radio Bojan Šalamon Shalla.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti