Starleta zbog silnih plastičnih operacija nije mogla proći pasošku kontrolu

Piše: Redakcija

Starleta i britanska rijaliti zvijezda Marnie Simpson (26) zaustavljena je na pasoškoj kontroli na aerodromu zbog toga što joj je nakon silnih plastičnih operacija lice neprepoznatljivo!

Nakon što je nedavno po drugi put operisala nos, ono kako izgleda sada je daleko od lica na fotografiji u pasošu i zbog toga nije mogla da prođe elektronsku provjeru pasoša gde se skenira lice.

– Ono kada ti lice više ne izgleda kao na slici u pasošu – napisala je ona uz video koji je objavila gdje se vidi da se elektronska kapija ne otvara da prođe.

https://www.instagram.com/p/Bk0Cl_nnVf_/?taken-by=marnieofficial

Marnie je ranije voljela da se hvali kako joj je izgled “prirodan”, uprkos tome što iza sebe ima barem dvije operacije nosa i grudi, kao i uvećane usne.

https://www.instagram.com/p/Bj9c2dlnvUn/?taken-by=marnieofficial

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti