Kevin Bacon proslavio 60. rođendan i prisjetio se svih dobrih i loših strana u karijeri

Piše: Redakcija

Glumac Kevin Bacon ove godine je proslavio 60. rođendan, te se tom prilikom prisjetio svih dobrih i loših strana u karijeri. Kada je bio na dnu, upoznao je ljubav svog života, glumicu Kyru Sedgwick, s kojom je sretan već tri decenije i uz koju mu je sve krenulo nabolje. Zločesti dečko Kevin Bacon, poznat po ulogama problematičnih likova, ipak je ostavio trag u tvornici snova, i to zahvaljujući filmskim antijunacima zbog kojih ga pamtimo.

– Uvijek pokušavam doći kući kao Kevin Bacon, a ne kao lik iz filma, ali to nije lako. Kad se iz dana u dan morate pretvarati da ste neko drugi, teško je odjednom sve zaboraviti. Pogotovo ako ste završili posao u petak poslijepodne, a znate da u ponedjeljak ujutro morate ponovo pred kamere. No, kada završimo snimanje, iste se sekunde pozdravim s likom i više nikada ne pomislim na njega. Čak i ne gledam svoje stare filmove. Jednostavno idem dalje. U ovom sam poslu od 17. godine. U tom razdoblju mnogo je Oscara došlo i prošlo i davno bih skočio kroz prozor da mi je to bio jedini cilj. Bilo bi ga lijepo dobiti, ali neću se zbog toga odreći glume. Malo je pretjerano, ali više volim kad mi neko priđe i kaže: “Hvala ti na onakvoj glumi” – kaže glumac.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti