Koliko su novca Aleksandra Prijović i Filip Živojinović zaradili od svadbe

Piše: Redakcija

Svadba o kojoj je pričao cijeli Region prije dvije sedmice, još uvijek je aktuelna tema. Naime, u javnost je stigla informacija da su Aleksandra i Filip Živojinović od svadbe zaradili pola miliona eura. Dobili su mnogo poklona, ali i novac, koji su odlučili potrošiti na način koji će im biti od koristi.

Izvor koji je blizak ovom bračnom paru otkrio je da su mladenci imali želju da vjenčanje bude na svjetskom nivou i da su povrh toga bili u velikom dobitku.

– Filipa i Aleksandru svadba je skupo koštala jer su htjeli da bude na svjetskom nivou. Samo za zakup sale, dekoracija i hotelske sobe iznajmljene za goste koštali su nekoliko stotina eura.

Međutim i osim toga, njima je ostalo pola miliona eura. Kada su platili sve što je trebalo i častili organizatore, nisu mogli vjerovati da su u dobitku zato su napravili finansijski plan kako da potroše taj novac – kaže izvor blizak paru.

– Filip se oko svega konsultovao s Bobom. Dugo su razmišljali da li da taj novac oroče u banci, ali su na kraju ipak shvatili da je pametnije da uživaju i sebi obezbijede stvari koje će im osigurati budućnost. Boba im je savjetovao da kupe stan, iako Aleksandra ima svoj, a prvobitni plan je bio da žive na Bežanijskoj kosi – kaže izvor.

Pročitajte još