Sienna Miller na odmoru s potpuno drugačijim izgledom

Piše: Redakcija

Glumica Sienna Miller ovih dana boravi na italijanskoj Amalfijskoj obali. Naime odlučila je odmor provesti u porodičnom okruženju. S majkom i sestrom zaplovila je gliserom kako bi u punom sjaju vidjela pre­divan krajolik idiličnog gradića Positana. Iako je uvijek važila kao jedna od bolje obučenih dama u Hollywoodu, dalo se primijetiti da je promijenila stil.

– Nikada mi nije smetalo privlačiti pažnju odjećom. Nije mi smetalo oblačiti se odvažno i šareno, ali više to ne želim. Nisam u godinama kada želim nositi mini-suknje. To je moglo proći kada sam imala 20 godina, ali u međuvremenu sam odrasla. Volim klasičnu modu, te se dobro osjećam u vlastitoj koži – rekla je 36-godišnja glumica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti